Kriss7 18.12.2020 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Czesc, mam pytanie, może ktoś zna jakieś rozwiązanie w które mogę sie zaopatrzyć aby uzyskać efekt.Posiadam dwa włączniki schodowe dla światła w wiatrołapie, jeden przy drzwiach wejściowych a drugi w łączniku za drzwiami do wiatrołapu.Z tego wiatrołapu mam też wejście do warsztatu, a stamtąd wyjście pod wiatę gdzie stoją auta.Brakuje mi włącznika przy drzwiach z warsztatu na zewnątrz żeby uruchamiać sobie światło w wiatrołapie. Czy są jakieś rozwiązania na rynku żeby dołożyć takie 3ci włącznik (bezprzewodowy) żeby nie kuć i nie ciągnąc kabli? Oczywiście wtedy musiałby być krzyżowy bo mielibyśmy 3 miejsca w których możemy zapalać światła. Problem taki że mam po 3 żyły w puszkach tych przewodów, a do krzyżowego potrzebne są 4. Ktoś miał podobną zagwozdkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tolo74 18.12.2020 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Wykorzystać czujnik ruchu przy drzwiach wejściowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnonimowyAlkoholik 18.12.2020 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Albo wymienić lampę na taką z wbudowanym czujnikiem ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts