Didi 22.02.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 czy ta dachówka jest niebieska?? czy tylko takie załamanie koloru?jeśli niebieska czy nie było protestów sąsiadów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MF 26.02.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 To rzeczywiście tylko załamanie światła. Dachówka jest brązowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 26.02.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Ekstra domek. Zmieniałeś coś w środku i czy kuchnia nie jest za mała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MF 26.02.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Oczywiście, że trochę zmieniłem a mianowicie: Kuchnia jest otwarta i połączona z salonem. To daje efekt większej przestrzeni. Na górze zrobiłem w prawej części zadaszenia małą łazienkę i garderobę i na ścianie działowej małą kuchenkę, która jest otwarta na pozostała część. Poddasze doświetliłem trzema oknami dachowymi. Na górę wchodzi się kręconymi schodami z Castoramy. Przejście z dołu do góry poszerzyłem i zrezygnowałem z drzwi. To powoduje, że widok z salonu jest jeszcze lepszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 26.02.2004 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Piękny dom. Przypuszczam że mieszka się wspaniale. Ile masz metrów? A ilu domowników? Prezentuje się wspaniale. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MF 27.02.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Mieszka się wspaniale. Jeśli chodzi o metraż to na dole jest 130 m2, natomiast po zaaranżowaniu góry uzyskałem dodatkowe 80 m2. Oczywiście skosy wynikające z kąta pochylenia dachu w 1/2 są nie wykorzystane (tylko instalacje co, elektryka, woda) a w 1/2 zrobiłem szafki z półkami na rzeczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niko6 16.06.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witajcie !!! My tez budujemy domek Zaciszny D22. Jestesmy juz w trakcie wykanczania, dzis koncza elewacje. Postaram sie porobic zdjecia i wkleje napewno.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niko6 16.06.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Oto zdjecia od samego poczatku, prosze o opinie http://foto.onet.pl/2s6he,kw1cck6kpd39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 25.07.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 niko6 zwiedziłam twój domek i ..... no przecież wiesz, że super. Schody są cudowne!!!!!!!! Też o takich marzę!!!!!!!! A.... i śliczny kociak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts