ezg2014 19.12.2020 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Bardzo podobają mi się nowoczesne domy z dużymi oknami. Ale czy takie domy można budować w Polsce tak ,żeby spełniały wszystkie normy i były energooszczędne? A przede wszystkim czy w takich domach jest komfort termiczny (zwłaszcza przy tych dużych oknach)? Mam na przykład dom, gdzie salon ma dwie całkowicie przeszklone ściany, a w pokojach są również duże okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 19.12.2020 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Pokaż projekt, to będzie można mówić o konkretach. Bo dla niektórych tu okna 150x150cm są już dużymi oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.12.2020 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Mogą Ci się podobać duże okna!(To nie jest zabronione)Jak się kto uprze to - MOŻNA w Polsce budować KAŻDE domy!Można też ZNALEŹĆ kogoś, kto podpisze kwit - ze dom SPEŁNIA (coś tam).ALE...Komfort termiczny, klimatyczny, kosztuje i jak kogoś stać na to - to sobie go zapewni nawet na dnie jeziora czy szczycie góry!To co opisujesz...ZYSKI solarne, bytowe itp...MOŻNA mieszkać na wystawie (sklepowej).Tylko - po co? Krótko...Kasę masz?DUŻĄ?- Nie pytaj czy się da!Ciesz się tym co (dla Ciebie) piękne!ALE...Jak wszystko ma Ci się "zwracać" to...Odpuść! Wyjaśniłem? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts