kemot_p 24.01.2021 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 Jaką średnicę otworu sugerujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac_612 24.01.2021 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 Minimum taki jak średnica okapu - 120 -150mm. Piszę jako teoretyk, po 7latach z pochłaniaczem wstawiłem kominek dachowy i przygotowałem rury na strychu, a teraz czekam na remont w kuchni i to połącze. Pochłaniacz g..o daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka Bobek 24.01.2021 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 A jak nie ma możliwości wyprowadzenia rurą przez dach? Po prostu otwór w ścianie na której zamonowany będzie okap? U mnie troche kiszka bo to ściana frontowa, na dodatek będzie elewacja z deski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 25.01.2021 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Jeśli o mnie chodzi, to ja się decyduję na otwór przez ścianę, do tego wyrzut z klapką zwrotną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts