ewuś 25.11.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 co myślicie o tym projekcie - nie powinien być za drogi w budowie czy ktoś zna tą pracownię http://www.archis.com.pl/?sub=projekt&id=21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.11.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Rzeczywiście konstrukcja w miarę prosta, wnętrza dobrze rozplanowane, przyjemna elewacja. Jedna uwaga zasadnicza - tzw. "kanciapa" na rzeczy ponadgabarytowe, które nie zmieszczą się w szafach, przy sypialniach jest za mała, może trochę powiększyć ? Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 25.11.2004 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 my też nad tym myślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGI I JARO 25.11.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 WitajFajny ten domek znaleźliście. Moje jedyn "ale" dotyczy tego miejsca na 4-ro osobowy stolik. Ni on w kuchni ni w przedpokoju ni w salonie. ALbo przenieść go jakoś (wraz z moejscem oczywiscie) do kucni, albo tam wykombinować "prawdziwa jadalnię, nawet troche kosztem salonu albo .... Pozdrawiam Agi od Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGI I JARO 25.11.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 WitajFajny ten domek znaleźliście. Moje jedyn "ale" dotyczy tego miejsca na 4-ro osobowy stolik. Ni on w kuchni ni w przedpokoju ni w salonie. ALbo przenieść go jakoś (wraz z moejscem oczywiscie) do kucni, albo tam wykombinować "prawdziwa jadalnię, nawet troche kosztem salonu albo .... Pozdrawiam Agi od Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 26.11.2004 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 myslimy o zlikwidowaniu spiżarki i wprowadzaniu paru zmian w ustawiniu ścian między salonem a kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 26.11.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 A co zamierzacie zrobić z ewentualnym garażem? Odpuszczacie zupełnie, czy bierzecie pod uwagę? Sam się zastanawiałem nad alternatywą wobec domów z poddaszem użytkowym (czyli patrerowców) ale nie ma na tyle dużej działki, by mi 5,5m garażu wlazło razem z bryłą budynku pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 26.11.2004 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 a garażu myślimy w póżniejszym termienie, można do zrobić oddzielnie myślę, że na naszej działce się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 26.11.2004 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 ..a może rzeczywiście jakoś "zespawać" ten kącik śniadaniowy z kuchnią ? Chyba by to lepiej wyglądało, a spiżarkę przylepić w np. w narożnik kuchni, nie wiem może Warto "pojeździć" ze ściankami na planie. Pozdro J I tą kanciapę koniecznie powiększcie, choćby kosztem dolnego pokoju. i MW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts