Miki3585 23.12.2020 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 Witam wszystkich. Jestem tutaj nowy i nie wiem czy temat ktory opisze juz kiedys sie pojawial czy nie takze prosze o wyrozumialosc.Mianowicie mam taki problem.Mieszkam w domu pietrowym znaczy parter i 1 pietro piec stoi w podpiwniczeniu na parterze na korytarzu jezeli nie pali sie w piecu i odkreci sie kran w kuchni (kurek od cieplej wody) to w tym grzejniku slychac takie pyk pyk pyk i tak samo jak sie zakreca natomiast kiedy pali sie w piecu tego nie ma tylko w jednym pokoju na 1 pietrze jest 2 grzejniki i jest tak ze raz grzeje jeden a raz drugi. Piec defro grzejniki buderusa. Co z tym mozna zrobic zeby to dzialalo normalnie? Pozdrawiam wszystkich i licze na odpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tolo74 23.12.2020 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 ... jezeli nie pali sie w piecu i odkreci sie kran w kuchni (kurek od cieplej wody) to w tym grzejniku slychac takie pyk pyk pyk i tak samo jak sie zakreca .... Sprecyzuj to wyżej napisane. (w jakim "tym")? Rury w starej instalacji pracują przy zmianach temperatur jak są zatynkowane bez ocieplenia albo na kolankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu12-84 19.02.2021 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 Witam, pomocy, od jesieni mam ogrzewanie gazowe, zużycie gazu u mnie to 14m3 na dobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miki3585 10.03.2021 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Witam. Powiedzcie jak mogę się pozbyć grzyba w domu ?? Mam płyty k/g wiem że trzeba je ściągnąć A co dalej jak grzyb będzie na rynku i murze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts