Skur3byk 27.12.2020 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Veka softline 82md. Duże nieszczelności oraz odmowa reklamacji Witam, chciałbym poradzić się eksperta, na temat nieszczelności uszczelki zewnętrznej przy pakiecie szybowym. Czy to normalne i niepodlegające gwarancji, że w ta uszczelkę wplywaja wszelkie nieczystosci oraz woda? Mam wrażenie że zaczyna sie tam tworzyć pleśń,lecz nie zrobiłem jeszcze badań tak jak kazał wykonać producent. Od wewnątrz, zewnętrzne uszczelki wyglądają tragicznie, widoczne z daleka natomiast producent informuje, że to normalne i w każdych oknach tak to wygląda. Pytanie, czy taki brud zbiera się na uszczelkach u wszystkich innych producentów, tak jak chce mnie przekonać mój własny? Edytowane 27 Grudnia 2020 przez Skur3byk Dodanie zdj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 27.12.2020 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Zdjęcia dodaje się poprzez ikonkę pod postem. Normalne dla "nowoczesnych" okien. Uszczelki zgrzewane, narożniki słabo obrobione. Są firmy które robią to dokładnie lub stosują "starodawne" /z założenia lepsze/ uszczelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts