Gość 23.08.2002 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2002 BUDUJE GARAŻ I NIE WIEM JAKI POWINIEN MIEĆ WYMIAR TYPOWY KANAŁ.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek 23.08.2002 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2002 mój kanał ma ok 4,5 m długości , ok 90 cm szerokosci i ok 1,7 m głębokości , są to wymiary wewnętrzne kanału , wykop niestety musi być większy , może odezwą sę tu głosy że teraz wszyscy jeżdzą nowymi samochodami które są serwisowane w stacjach obsługi , ale jak ktoś ma fiata , to takie serwisowanie to jedna wielka parodia , wiem bo sam tego doświadczyłem , więc kanał tak czy tak zrobiłem.Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniekjg 24.08.2002 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2002 DZIĘKI PIOTREK!WIDZĘ ŻE TROCHĘ PRZESADZIŁEM Z WYKOPEM.ALE MASZ RACJĘ JA MAM POLONEZA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 23.05.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Podnoszę temat. Czyli wymiary 4.5 x 0.9 x 1.7 są ok?Proszę o rady jak wykonać taki kanał, żeby był dobry. Jak zaizolować, czym wykończyć, jak zrobić zejście, jak zrobić jego przykrywanie, żeby dało się go zasłaniać jak niepotrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wosto 23.05.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71294 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts