jebadeon 01.01.2021 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Cześć Zobaczyłem coś takiego, w klimacie starych domów, względnie nowych docieplanych keramzytem. Podoba mi się, to ponieważ mam niewykorzystane materiały z kilku budów, a chcę postawić domek letniskowy. Wymyśliłem sobie taki schemat: Wilgoć od gruntu odciąć folią. Na folię natrysnąć piankę zamkniętokomórkową - mam tego od groma. Zda egzamin? Myślicie, że trzeba byłoby to wentylować dodatkowo jakąś szczeliną od spodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uparty 01.01.2021 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Od góry też będzie folia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jebadeon 01.01.2021 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Od góry też będzie folia? Właśnie o tym myślałem, żeby dać folię albo membranę dodatkowo na górę, żeby w razie czego wilgoć miała, gdzie uciekać, no ale, nie mam doświadczenia, więc to tylko luźne przemyślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts