jonalb 01.01.2021 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Witam! W jaki sposób najlepiej połączyć płytki które są zakończone listwą (tak jak na zdjęciu) z panelami? Wysokość mi pasuje tylko ta listwa przy płytkach chyab troche kijowa jest? Czy może panele dojechać idealnie do czoła tej listwy i później tą szpare jakimś silikonem? Dodam że nie chciałbym wiercić bo mam wszędzie podłogówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uparty 02.01.2021 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Jeśli nie chcesz montować dedykowanej listwy łączeniowej to możesz spróbować tym silikonem jednak nie wiem jak wyjdzie estetyka czy trwałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 03.01.2021 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Witam! W jaki sposób najlepiej połączyć płytki które są zakończone listwą (tak jak na zdjęciu) z panelami? Wysokość mi pasuje tylko ta listwa przy płytkach chyab troche kijowa jest? Czy może panele dojechać idealnie do czoła tej listwy i później tą szpare jakimś silikonem? Dodam że nie chciałbym wiercić bo mam wszędzie podłogówke[ATTACH=CONFIG]451567[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]451568[/ATTACH] po pierwsze, jeśli nie chcesz pozbawiać się gwarancji producenta paneli , to musisz wykonać montaż paneli zgodnie z instrukcją montażu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 06.01.2021 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Pomiędzy płytki a panele , daj listwę maskującą i po sprawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weasel123 11.01.2021 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Witam! nie chciałbym wiercić bo mam wszędzie podłogówke[ATTACH=CONFIG]451567[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]451568[/ATTACH] Soudal 100A - ten do klejenia listew przyściennych. Miałem ten sam problem a raczej dylemat bo wiadomo zdjęcia rurek są ale nigdy nie wiadomo. Poza tym montaż na kołki oznacza prawie zawsze skrzypienie progu jak nadepniesz i też w końcu trzeba poprawiać. Smaruj te miejsca progu które dotykają płytek i paneli tylko jak pobrudzisz to dość ciężko wyczyścić. U mnie po 5 latach 1 z 6 odpadł bo był mocno testowany przez dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts