kolodziejskim 07.11.2002 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 a ja buduje sie na Owczarni tuz za Podkowa Lesna Zachodnia... i pozdrawiam wszystkich z okolic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordka 08.11.2002 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 No i jak się jeździ z tej Owczarni? Znajduję trochę ofert działek w tej okolicy i się nad tym zastanawiałam. Powiedz mi jeszcze, czy jest tam ładnie, w jakiej cenie są działki, czy można znaleźć ładną uzbrojoną działkę, około 1000 metrów i za ile?PozdrawiamMordka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.12.2002 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 no i jest w 12 numerze Muratora Twój domek. i prezentuje się bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek1976 12.01.2003 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2003 Witaj, widziałem Twój domek w Muratorze. Podziwiam Cię za samodzielny montarz pompy ciepła i ogrzewania podłogowego. Ja niestety jestem laikiem w tych sprawach i będę skazany na firmę instalacyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józef 16.05.2003 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Witam serdecznie Panie Piotrze,uprzejmie proszę o pilny kontakt z moim ojcem, który jest zainteresowany technologią grzewczą kolektorową.(zainstalowaną w Pńskim domu). Prosiłabym o skontaktowanie się pod nr tel (0-22) 641 21 81 lub kom 0-602 608 207 (Józef Frymel). Jeżeli nie będzie Pan mógł zadzwonić to proszę o przysłanie kontaktu do siebie na adres mailowy: [email protected], wtedy Tata skontaktuje się z Panem.Pozdrawiam serdecznieMarzena R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts