wbrat 25.11.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Jak w temacie. W ogole to jakos malo kto wypowiada sie na temat tej pracowni... az taka zla jest? Mam nadzieje, ze nie bo juz na 90% jestem zdecydowany na ten projekt.... adres pracowni to oczywiscie http://www.archigraph.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 29.11.2004 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.02.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Ciekawa jestem jak tam twoja Piannella. Niedawno zobaczyłam ten projekt. Jak dla mnie jaest prosty i ładny. Myślałam o dachu dwuspadowym bo tańszy ale ten chyba też nie jest aż taki zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 28.02.2005 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Projekcik juz kupiony, ale poki co czekam na pozwolenie na budowe, wiec zbyt wiele napisac nie mogę... na pewno jest to dom dość tani w budowie (prosta bryła i dach - nawet ten czterospadzisty). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts