zibidrive 07.01.2021 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Witam. Jestem na etapie zbierania informacji o różnych producentach okien, jedna wpadła mi w oko, firma krispol czy może się ktoś wypowiedzieć na temat jakości tych okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamu87 08.01.2021 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Cześć, Firma znana od lat i nie tylko w Wielkopolsce gdzie mieszkam. Moi rodzice mają okna i bramę garażową z Krispola od 5 lat.Póki co (odpukać) nic nie szwankuje, wystarczy regularny serwis bramy. Chodzi jak nówka!Co do okien to rodzice rozważali kilka firm, ale padło na Krispola bo mają certyfikowanych monterów (kto jest w temacie wie, że montaż okna to 50% sukcesu a montaż to kolejne 50%. W przypadku tej firmy mamy 100% profeski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
key1 08.01.2021 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 jeden się zarejestrował tylko po to żeby zapytaća drugi się zarejestrował specjalnie żeby zachwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 09.01.2021 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 kto jest w temacie wie, że montaż okna to 50% sukcesu a montaż to kolejne 50% Cóż za złota myśl :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg997 19.01.2021 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Okna wykonane nie najlepiej - mam pare zastrzeżeń - przy montażu okien fen - dostałem ramy w dwóch kolorach brąz i białe - do szarych oklein. Okno HST pękło przed odbiorem i pare miesięcy czeka na wymianę klamki każda z innej parafii - czekam na standaryzację HST nie ma progu- rezultat - różne poziomy z innymi oknami, montaż wykonany przez firmę RAD BUD z Lublina, przedstawiciela - tragedia w wykonaniu i kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts