Lukasz11 07.01.2021 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Czy ktoś korzystał z taryfy R w czasie budowy domu? Można taka dostać, czy tylko j wyłącznie C? Fundament już prawie mam, ale okazało się, że z prądem mam problem. Będę potrzebował prąd 1-fazowy jedynie na etap ciągnięcia murów i stawiania dachu (około 3 miesiące). Czy można dostać taryfę R zamiast C? Opłaca się to w ogóle?Pani na infolinii Tauronu nie potrafiła odpowiedzieć na te pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 07.01.2021 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Kup agregat prądotwórczy, przyda się na budowie i po budowie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eccentric 08.01.2021 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Agregat nie zawsze jest rozwiązaniem. Moja ekipa miała maszynę do cięcia silikatów która brała 10 kW i agregat nie dawał rady. Monter licznika może odmówić montazu jeśli ma zlecenie na inną taryfę niż "C" a widzi że to plac budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 08.01.2021 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Monter licznika może odmówić montazu jeśli ma zlecenie na inną taryfę niż "C" a widzi że to plac budowy. Monter zamontuje to co mu ZE zleci, czyli na jakich warunkach podpiszesz z ZE umowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 08.01.2021 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Nieprawda. Powiesz w biurze że masz dom zrobiony już pod klucz to wtedy sprawdzają czy tak naprawdę jest czy jak?Przecież przed podpisaniem umowy nie wysyłają nikogo w teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts