Marcinkowski13 10.01.2021 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Mija już dwa miesiące od skończenia tynków c-w a w niektórych miejscach są dalej wilgotne. Majster mówi że po 2 miesiącach już im nic nie grozi ale mam obawy. Dogrzewanie kozą wchodzi w grę ale trzeba gdzieś rurę wpiąć, poza tym gdzie mam ja wstawić jak dom 120 m i w różnych miejscach jest wilgotno. Troche tu trochę tu, a co z ta rurą? trzeba by pewnie siedzieć non stop na budowie i dokładać drewna. Jest sens bawić się w grzanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 10.01.2021 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 O nic się martw, masz dobre tynki. Teraz widzisz dlaczego m.in. nie warto stosować gipsowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Astral_92 10.01.2021 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 O nic się martw, masz dobre tynki. Teraz widzisz dlaczego m.in. nie warto stosować gipsowych Przecież gipsowe szybciej schną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts