heteranthera 10.01.2021 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Hej, Mam wycenę profilu micro alu z osłoną mleczną Liger od Kluś - 32zł / m. Spojrzałem na allegro i taki sam anodowany profil jest za 8zł z osłoną. https://allegro.pl/oferta/profil-tasma-led-alu-anoda-8-10-mm-1m-klosz-klik-7129140771Moje pytanko - czy ten z allegro jest w czymś gorszy ? Podali tam nawet filmik, że jest anodowany i jak zachowuje się podczas zwarcia. 8 a 32 zł to 4 krotna przebitka.. Więc gdzie jest haczyk ? Profile będą poświetlały sufit i kotary. Nie będą widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.01.2021 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Więc gdzie jest haczyk ? W podatku i cle - jeśli ktoś oficjalnie sprowadzi ten profil i plexiglas jako maskownice i to zsumuje oraz doda swój zysk wyjdzie drożej stąd różnica:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heteranthera 11.01.2021 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Ale Kluś chyba produkuje w Polsce a nie sprowadza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 11.01.2021 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Kupuję u Klusia od wielu lat . Mieszczą się w Piasecznie . Produkcje mają pod Piasecznem . Nie jestem "ambasadorem"ich marki . Kupisz u nich profile nawet 3m długie . Dobiorą do profili taśmę led , zasilacz , włącznik . Wybór mają bardzo duży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heteranthera 13.01.2021 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Wiem to kupowałem już mikro profile u nich za 32zł za sztukę z osłoną liger za 1m. Skoro mogę miec takie same za 8zł...to po co miałbym przepłacać. Wymiary są niemal identyczne. Ja potrzebuje 60 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts