BLAZO 11.01.2021 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Witam. Jestem na etapie "gołych ścian" i zastanawiam się czy lepiej i praktyczniej ukrywać wszystkie kable przy listwach czy robić coś z podłogą i robić to pod panelami. Na poniższym zdjęciu widać gniazdka od TV i Internetu które trzeba przenieść obok schodów, tam będzie telewizor. Kable są naprzeciwko schodów w rogu. Schody również będą zabudowane i będzie tam swego rodzaju spiżarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CafeDelTom27 12.01.2021 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 U mnie w domu gniazdko z rtv/internetem/prad mam na wysokosci 1,5metra ale to wszystko robilem przed tynkowaniem.Kable ciagnąłbym w Twoim przypadku w listwach przypodłogowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rhein 15.01.2021 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Jesteß na etapie gołych ścian to kuj i nawet sie nie zastanawiaj. Zrobisz raz i masz spokój do końca. Kupowałem mieszkania i kułem. Mam dom od dewelopera i kułem a nawet jeszcze raz kuję ( a raczej elektryk). Nawet nie kujesz, bruzdownica w dłoń i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts