pershing1899op.pl 11.01.2021 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Witam serdecznie.Mam kilka pytań odnośnie wentylacji mechanicznej.1. Co sądzicie o rurach wentylacyjnych systemu max-vent?2. Czy rekuperatory z o3ozon są warte uwagi? Pytam,bo dosyć ciekawą ofertę tam mają... może znacie innych producentów w rozsądnej cenie, gdzie zrobią projekt oraz wyślą cały sprzęt do samodzielnego montażu? Nie mam zamiaru płacić po 20 tyś za WM... Mam jeszcze dodatkowe pytania: 3. W kotłowni z piecem gazowym musi być wentylacja grawitacyjna?4. W kuchni gdzie jest okap zrobić rurę pionowa i wyprowadzić ponad dach?5. W salonie będzie kominek,czy to nie problem przy WM? Dziękuję za pomoc, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 11.01.2021 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 ad 2 Są godne uwagi z dwóch powodów:a) tanieb) całe blaszane ( w moim modelu), tylko wentylatory EBM Paps są plastikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pershing1899op.pl 12.01.2021 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Dziękuję za opinię. Na kolejne pytania zna ktoś odpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts