Jancia 16.01.2021 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 (edytowane) ? Edytowane 8 Czerwca 2021 przez Jancia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vr5 16.01.2021 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Nie PC Termet gazowy grzeje co i zasobnik cwu Tak już zauważyłem że Termet i skasowałem poprzedni post. Powinno być w instrukcji jak ustawić dla Twojego typu. 70 st.C to chyba za dużo. Powołam się na ustawienia grzania przy pomocy PC, bo większość posiadaczy PC grzeje wodę w bojlerze w granicach 45-50 st.C, ale funkcję "wygrzewania" załącza nie częściej jak raz na tydzień i przeważnie nie wyżej jak 60-65 st.C. Te 60 st.C w zupełności wystarczy. W końcu bakteria legionelli jest taka sama w różnych zasobnikach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts