Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projektanta linii energetycznej do przylacza szukam!!!

Recommended Posts

Witam!

Szukam osoby, ktora mogla by wykonac mi projekt linii energetycznej, ktora przylaczy moj dom do siecie energetycznej. Zewt dal mi 2 lata okresu na podlaczenie, tymczasem ja musze miec prad najdalej do jesieni, gdyz chce ogrzewac dom elektrycznie. Czy macie moze namiary na osobe z uprawnieniami, ktora mogla by taki projekt wykonac? Dzieki temu Zewt wykona mi linie i przylacze do domu juz w przyszlym roku, a nie za dwa lata. Pomozcie plis!!

ZEW-T napisal mi, ze jesli wykonam projekt linii laczacej mnie z transformatorem, to podlaczy mnie w ciagu 3 miesiecy....

Inaczej trzeba bedzie czekac 2lata...

Przyłacze ma byc kablowe z szafka w granicy dzialki. Odleglosc 170metrow. Lacze kablowe bedzie prowadzone wspolna droga wszystkich wlascicieli dzialek.

Barti4

Witam

Pragnę ostrzec Cię przed bardzo nieprzyjemną sytuacją która może się zdażyć. A mianowicie, radzę skorzystać z usługi energetyka z uprawnieniami projektowymi znajdującego się na liście zakładu energetycznego do do którego należysz. Inaczej zakład będzie rzucał kłody pod nogi i to całkiem skutecznie. A to dobrze potrafią i zamiast skrócić to wydłuzy czas oczekiwania załatwienia sprawy. Niestety tak to wygląda.

Pozdrawiam