Barti4 26.11.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Czy ktos z Was robil projekt przyłącza lub projekt linii energetycznej do swojego domu? Szukam takiego projektanta i nie wiem ile to bedzie kosztowac? ZEW-T napisal mi, ze jesli wykonam projekt linii laczacej mnie z transformatorem, to podlaczy mnie w ciagu 3 miesiecy....Inaczej trzeba bedzie czekac 2lata...Przyłacze ma byc kablowe z szafka w granicy dzialki. Odleglosc 170metrow. Lacze kablowe bedzie prowadzone wspolna droga wszystkich wlascicieli dzialek.Barti4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soba 20.12.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Czy ktos z Was robil projekt przyłącza lub projekt linii energetycznej do swojego domu? Szukam takiego projektanta i nie wiem ile to bedzie kosztowac? ZEW-T napisal mi, ze jesli wykonam projekt linii laczacej mnie z transformatorem, to podlaczy mnie w ciagu 3 miesiecy.... Inaczej trzeba bedzie czekac 2lata... Przyłacze ma byc kablowe z szafka w granicy dzialki. Odleglosc 170metrow. Lacze kablowe bedzie prowadzone wspolna droga wszystkich wlascicieli dzialek. Barti4 ja zapłaciłem 1000zł i tak jak ty mam ponad 200mb w tym wymiana transformatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti4 20.12.2004 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 A mogl bys mi przeslac jakies namiary na osobe, ktora Ci to wykonala?Barti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek Kra 21.12.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Ja dzisiaj dzwoniłem do projektanta od kanalizacji a mam identyczną sytuację i powiedział mi, że projekt wody 500 lub 750 , a kolega robi projekt podłączenia elektryki za 300, co troche mnie pozytywnie zaskoczyło - to Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts