XYZXYZXYZ 22.01.2021 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 hej! znajoma osoba nie płaci składek krus, ma w dzierżawie od ANR ziemię ok.7 ha. Przez ok.20 lat nie płaciła składek w ogóle. Czy coś jej grozi? Dodam, że radca prawny jest umówiony z nią za ok. pół miesiąca a ja chciałabym już teraz czegokolwiek się dowiedzieć, zeby sie tak ta osoba nie stresowała u radcy. Wiecie cokolwiek na ten temat ? Coś mi świta, że mąż tej osoby nie kazał jej płacić składek krus, ponieważ on w swojej pracy wpisał ją jako osobę do ubezpieczenia - nie wiem czy to ma sens czy jednak szkoda, że ta osoba nie płaci składek krus? Podpowiedzcie! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 22.01.2021 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 A czy ta znajoma osoba pracowała u jakieś pracodawcy który płacił za nią ZUS lub prowadziła swoją działalność gospodarczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XYZXYZXYZ 22.01.2021 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Nie pracowała ani nie miała działalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XYZXYZXYZ 27.01.2021 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Nie pracowała ani nie miała dzialalnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts