Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakiej firmy baterie polecacie  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiej firmy baterie polecacie

• Tres
      6
    • Hansgrohe
      15
    • Groche
      16
    • Kludi
      14
    • Roca
      6
    • Paffoni
      1
    • Oras
      2
    • Cifal
      0
    • KFA
      6
    • Deante
      3
    • Ideal Standard
      1
    • Aquaform
      0
    • inne
      7

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 704
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kończę projekt łazienki, prawie już wszystko wybrane, brak tylko detalu: armatura. Czy możecie polecić dobrej jakości bateria ale w przyzwoitych cenach. Co sądzicie o bateriach nawannowych kilkuotworowych, jak dostać się do tej baterii w razie "awarii".

I jeszcze jedno czy widać różnicę pomiędzy powierzchnią refleks a "zwykłą". :roll: :roll: :roll: ceramice

Kończę projekt łazienki, prawie już wszystko wybrane, brak tylko detalu: armatura. Czy możecie polecić dobrej jakości bateria ale w przyzwoitych cenach. Co sądzicie o bateriach nawannowych kilkuotworowych, jak dostać się do tej baterii w razie "awarii".

I jeszcze jedno czy widać różnicę pomiędzy powierzchnią refleks a "zwykłą". :roll: :roll: :roll: ceramice

Polecam Grohe. Ładne, dobre i w przystepnych cenach.

Baterie wannowe wielootworowe - ciekawe, ladie wygladajace, ale drogie. Dostajemy sie do ich "flaczkow" przez otwor rewizyjny z boku wanny (trzeba o jego wykonaniu pamietac).

I ostatnia sprawa. Generalnie nie widac roznicy na pierwszy rzut oka miedzy umywalkami z powierzchniami ulatwiajacymi czyszczenie a tymi bez, ale w uzytkowaniu roznica jest widoczna i to bardzo (na korzysc oczywiscie tych z powierzchniami). :D

Widać. Tzn.ta reflex brudzi się zdecydowanie mniej. Kupiłam kibelki i bidet z tą powierzchnią, a przy umywalce żałowałam kasy,bo i tak była droga, a teraz żałuję , że żałowałam. :(

Oglądałam baterie na Bartyckiej, rzeczywiście Grohe Eurosmart to malutka bateria i bardzo prosta, Grohe Eurostyle nawet mi się podoba. Handlowiec zaproponowała mi /hansa Vantis Styl - dość orginalna ale ma bardzo krutką wylewkę (widziłam tylko umywalkową). Może macie jakieś doświadczenie z tą marką.

Nikt się nie wypowidział na temat Armatury Kraków. Handlowcy ogólnie odradzają ale nie wiem czy odradzają bo mniej zarobią czy rzeczywiście jakość jest znacznie gorsza.

Oglądałam baterie na Bartyckiej,...

Nikt się nie wypowidział na temat Armatury Kraków. Handlowcy ogólnie odradzają ale nie wiem czy odradzają bo mniej zarobią czy rzeczywiście jakość jest znacznie gorsza.

:-) Wiec, ja jestem jednym z handlowcow na Bartyckiej i chetnie odpowiem Ci na to pytanie.

Na KFA malo sie zarabia i oto cala prawda, a tak szczerze to calkiem niezle baterie i przy okazji tanie.

Co do Grohe, to wstrzymalbym sie z zakupem, bo sporo kolekcji zostalo wycofanych, wiec zaczynaja sie wyprzedaze.

A jesli kogos interesuja kolorowe baterie Groche (wszystkie inne niz chrom) to tez beda wyprzedaze - Grohe rezygnuje z produkcji kolorow i nie beda juz dostepne od kwietnia.

• 1 month później...
  • 4 weeks później...