Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakiej firmy baterie polecacie  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiej firmy baterie polecacie

• Tres
      6
    • Hansgrohe
      15
    • Groche
      16
    • Kludi
      14
    • Roca
      6
    • Paffoni
      1
    • Oras
      2
    • Cifal
      0
    • KFA
      6
    • Deante
      3
    • Ideal Standard
      1
    • Aquaform
      0
    • inne
      7

Recommended Posts

• Odpowiedzi 704
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W wyjmowanym obecnie mieszkaniu są baterie Bonetti. Nie wiem jak długo już pracują ale faktem jest że mimo bardzo zakamienionej wody nic się z nimi nie dzieje. Jedynie co to tylko pokrętło baterii termostatycznej (od regulacji temp) jak jej się dłużej nie przekręca to jest problem żeby je rozruszać. Generalnie ok ale ja jednak bym ich nie kupił mając to doświadczenie. Niby działają ale jakoś tak niepewnie :)

czy taka istnieje? mam deante cubik i po roku nadaje się do wyrzucenia :(

beznadzieja jakich mało

nie chcę bateri, która należy czyścić po każdym umyciu rąk, bo to dla mnie mija się z celem.

co polecacie - tak bardzo zależy mi na waszej opini

np. w kuchni mam fajną franke taką jak zlew i jest super nie trzeba jej non stop szorować.

z góry dziękuję

• 1 month później...
Stanełam przed kolejnym wyborem: wybór baterii. I od razu wątpliwosc; bateria do umywalki ma byc z korkiem czy bez? Baterie oczywiscie chcialabym miec dobre- co wybrac? Hansgrohe? Dante? A do wanny? Nie mam brodzika, więc wanna będzie wykorzystywana po pierwsze jako wanna po drugie brodzik. Czy ma to znaczenie przy wyborze baterii? Jak sie za to zabrac? Tym bardziej, ze chcę w miarę mozliwosci zamowic to w jakims sklepie internetowym.

Ostatnio pisałam o tym w swoim dzienniku. Przeklejam:

Rzeczą którą teraz zrobiłabym inaczej w WC jest bateria. Wybrałabym taką aby nie miała automatycznego korka. Świetnie sprawdza się zamiast niego klik-klak. Dzięki niemu nie ma niepotrzebnych drutów pod umywalką oraz bateria jest bez wajchy w tylnej części.