samsu 30.01.2021 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Polecam wszystkim negującym zakaz spalania paliwami stałymi oraz innym "płaskoziemcom".RobertJG – a może byś napisał coś ja to faktycznie w Krakowie z tym jest, bo dostarczony artykuł przez Ciebie fajny jest – w sam raz dla takich, którzy z logicznym pojmowaniem spraw nic wspólnego nie mają – ale – skoro w Krakowie już paliw stałych się nie spala, to skąd tu mowa o poprawie, że co – to powinno od ręki być a nie, że dopiero się poprawia. No bo skoro przyczyna smogu – czyli główny i podstawowy czynnik został wyeliminowany, to też przecież wszystkie związki z tym związane ustały i po prostu ich nie ma. Zasadniczo piszę o tym dlatego, że wczoraj w telewizji oglądałem i słuchałem wypowiedzi związanej z wymianą starych kopciuchów na nowe ekologiczne kotły grzewcze i porażenia doznałem jak zaczęli gadać, że w Krakowie najwięcej wymienili starych na nowe - dzięki czemu i tak radykalnemu podejściu udało się problem smogu w Krakowie rozwiązać. No kurcze – skoro w Krakowie już się nie spala paliw stałych, to skąd mowa o jakichś wymianach - zwłaszcza, że wraz z zakazem spalania paliw stałych - właściciele zostali zmuszeni do tego, by się posiadanych kotłów pozbyć – bez względu na to – czy to były śmieciuchy czy eco za dotacje kupione. Też mnie ciekawi co np. zrobili ze starymi zabytkowymi kominkami – kominy im betonem zaleli czy może zmusili by je na gruz przerobić i na wysypisko wywieść. No jak w Krakowie się ogrzewacie i skąd na to wszystko wszyscy biorą, by nie zamarznąć w te mrozy obecnej zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertJG 30.01.2021 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 RobertJG – a może byś napisał coś ja to faktycznie w Krakowie z tym jest, bo dostarczony artykuł przez Ciebie fajny jest – w sam raz dla takich, którzy z logicznym pojmowaniem spraw nic wspólnego nie mają – ale – skoro w Krakowie już paliw stałych się nie spala, to skąd tu mowa o poprawie, że co – to powinno od ręki być a nie, że dopiero się poprawia. No bo skoro przyczyna smogu – czyli główny i podstawowy czynnik został wyeliminowany, to też przecież wszystkie związki z tym związane ustały i po prostu ich nie ma. Zasadniczo piszę o tym dlatego, że wczoraj w telewizji oglądałem i słuchałem wypowiedzi związanej z wymianą starych kopciuchów na nowe ekologiczne kotły grzewcze i porażenia doznałem jak zaczęli gadać, że w Krakowie najwięcej wymienili starych na nowe - dzięki czemu i tak radykalnemu podejściu udało się problem smogu w Krakowie rozwiązać. No kurcze – skoro w Krakowie już się nie spala paliw stałych, to skąd mowa o jakichś wymianach - zwłaszcza, że wraz z zakazem spalania paliw stałych - właściciele zostali zmuszeni do tego, by się posiadanych kotłów pozbyć – bez względu na to – czy to były śmieciuchy czy eco za dotacje kupione. Też mnie ciekawi co np. zrobili ze starymi zabytkowymi kominkami – kominy im betonem zaleli czy może zmusili by je na gruz przerobić i na wysypisko wywieść. No jak w Krakowie się ogrzewacie i skąd na to wszystko wszyscy biorą, by nie zamarznąć w te mrozy obecnej zimy. "Polska język, trudna język" Bez odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 30.01.2021 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Bez odbioruPo raz kolejny cię o to pytam – stety niestety z efektem takim samym. W takim razie po cholerę żeś się tu z tą pseudo sensacją władował – próbując tym samym zmienić wprowadzana próbę nadania sensu w temacie tu wywołanym. Jak masz problem ze swoim jakiś, to se temat z tym załóż, bo my tu świadomi jesteśmy i nas nie trzeba uświadamiać np. o tym : https://forum.muratordom.pl/showthread.php?368255-Ogrzewanie-za-darmo a do tego jeśli lenistwa swego pozbędziesz się trochę, to takich i podobnych tematów w dziale „ Kotły na paliwa stałe „ jest więcej i bez szkody żadnej będziesz se to mógł wklejać do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts