klekuś 26.01.2021 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Witam . Drodzy forumowicze , chcę wybudować dom na mojej działce obok starego domu . Niestety pojawia się pewien mankament , przyłącze prądowe do starego domu przechodzi nad miejscem w którym wchodzi częściowo w dach planowanego budynku . Rozwiązaniem było by przeniesienie łącza w inne miejsce starego domu . Pytanie podstawowe czy muszę to zrobić , zanim geodeta przyjdzie mi robić mapę do celów projektowych , czy mogę to zrobić na dalszym etapie prac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 31.01.2021 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Zwrócić się do operatora energetycznego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDWJ 01.02.2021 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Pytanie podstawowe czy muszę to zrobić , zanim geodeta przyjdzie mi robić mapę do celów projektowych , czy mogę to zrobić na dalszym etapie prac ? Zapytaj architekta jak to opisze na projekcie zagospodarowania. Ewentualnie możesz z nim porozmawiać czy projekt przebudowy przyłącza w projekcie budowlanym to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel_ll 07.02.2021 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 [WitamNależy wystąpić o warunki kolizyjne, przebudowy do lokalnego dystrybutora i opisać problem.Przebudowa na koszt klienta. Jak przyłącze napowietrzne to trzeba zobaczyć czy można z innego słupa można było pociągnąć przyłącze tak aby nie kolidowało z budową domu. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts