iszu 26.01.2021 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Witam Was. Dostałam od ojca działkę 25a, problem jest taki, że od północy i wschodu idą dwa skosy w dół. Nie mam pojęcia jak to ugryźć. Myślimy o domu parterowym, ale boję się że ze względu na skosy trzeba będzie robić z piwnicą. Chcieliśmy ten teren podrównać, ale znowu można to zrobić dopiero po uzyskaniu pozwolenia na budowę i teren się wtedy zmieni na tyle, że wszystkie wcześniejsze ustalenia będą pewnie nieaktualne. Jestem w kropce. Nie wiem, czy szukać gotowego projektu parterówki i po uzyskaniu pozwolenia niwelować te skosy, czy od razu robić indywidualny z piwnicą. Pomocy, dla mnie to błędne koło i nie wiem od czego zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margabr 26.01.2021 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 (edytowane) Tez mialem projekt parterowy a wyszlo parter i -1.Jak spad to tylko w ziemię tzn. robisz piwnice lub topisz nizej dom.Wchodzą w grę jeszcze pale ale wykonawcy nie znajdziesz za rozsadne pieniądze i fachowo.Dzialki na skosach zwykle są wymagajace i kosztowne zagospodarowaniu (przekonalem sie) ale z ponetcjalem. Nie ma idelnych dzialek wiec walcz. Edytowane 26 Stycznia 2021 przez margabr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts