exetterenak 26.01.2021 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Cześć, stoję przed wyborem dostawcy PC.Zdecydowałem się na pompę gruntową. Przyjąłem założenie że firma ma być "polska" tzn działająca na rynku lokalnym. Oczywiście zdaję sobie sprawę że ktoś kto składa pompę robi to na podzespołach Copeland, Sanyo Panasonic, Danfoss lub innych. Na dziś moja wiedza i lista wygląda tak (będę ją aktualizował na bieżąco): A-PicKonceptus Gejzer Ecopower Ecopol Silesia Term Hotterm Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 26.01.2021 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 HibernatusEkontechHCTVatra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
exetterenak 26.01.2021 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Hibernatus Ekontech HCT Vatra Dzięki, dodałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulisko 26.01.2021 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Dzięki, dodałem Ja widziałem gdzieś kiedyś jeszcze coś takiego: HUBOMAG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 26.01.2021 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 My też częściowo produkujemy w Polsce. Nasz zakład w Legnicy istnieje od 2000 roku, zatrudnia ponad 600 pracowników i dostarcza podzespoły dla Grupy Viessmann, produkowane w oparciu o Lean Management. Zakład produkuje rury miedziane oraz kable, wiązki kablowe i szafy sterownicze na potrzeby wszystkich zakładów grupy Viessmann. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juzef 26.01.2021 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Całe stadko przepoczwarzonych kotlarzy wunglowych: KołtonHeiztechnikLazarSasGalmetSetlans---Feris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacy21 27.01.2021 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Hewalex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts