meeisster 26.01.2021 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Witam Może ktoś jest w temacie mam wentylacje mechaniczną już dłuższy czas ale nie jestem zbyt z niej zadowolony (była po taniości), chciałem teraz wymienić na nową- oczywiście razem z kanałami itp. i tak się zastanawiam czy można na to dostać dofinansowanie z Czystego powietrza. W programie pisze montaż WM, ale nie ma nic o wymianie WM na inną- nie wiem jak to interpretować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 26.01.2021 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Skontaktuj się z Doradcą Energetycznym0 ze swojego regionu. Powinien Ci udzielić szczegółowych informacji dot. Czystego Powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 26.01.2021 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Przecież wymieniając jednostkę centralną i przewody to tak jakbyś robił wszystko od nowa - czyli nową.Wyjątek będzie stanowiła taka instalacja na którą już otrzymałeś dotację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meeisster 26.01.2021 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 A to jest dobry pomysł żeby z ekodoradcą obgadać temat PS wole być przezorny bo wiadomo jak to jest głównie do kogo się w tym kraju urzędy potrafią przyczepić to do zwykłych obywateli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts