konradkrk 26.01.2021 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Zgłoś #1 Napisano wczoraj o 15:12 (edytowane) Witam serdecznie Bardzo proszę o pomoc w doborze kotła na pellet. Powierzchnia domu: Chciałbym skorzystać z dotacji na piec na pellet o podwyższonym standardzie. Wyczytałem, że ma być 5 klasy i emisja pyłu ma być mniej niz 20 mg/m3. Niestety dom jest stary i jeszcze nie ocieplony ( tu też chce skorzystać z dotacji - lecz zaczynam od wyboru pieca) Dom jest rozbudowany z domku z lat 50-tych i dobudowany garaż oraz piętro. Poniżej przedstawiam powierzchnie do ogrzania. Bardzo proszę o konkretne modele pieców, które Państwo uzywacie i nie ma z nimi problemów. Niestety jestem laikiem i informacje, które zamieściłem mogą nie wystarczyć, więc jeżeli będzie potrzeba o więcej proszę piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 26.01.2021 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Wypełnij tylko wpisz dane domu jak będzie już po ociepleniu.https://cieplowlasciwie.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts