grzegorz_wajcher 27.01.2021 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) Dzień dobry Mam przydomową lakiernię (z zawodu jestem lakiernikiem i poza pracą robię własne rzeczy). Cały czas stosowałem zwykłe filtry i włókniny do zabezpieczenia czystości powietrza wewnątrz. Trochę poczytałem na temat filtrów ale nigdy się z nimi nie spotkałem - chodzi mi o takie coś: Nie wiem, czy się w to pchać a szef w lakierni nie jest mi w stanie nic powiedzieć bo nigdy takich nie kupował do siebie. Chłopaki w robocie też nie wiedzą nic. Co wy o tym myślicie? Edytowane 27 Stycznia 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Owczar 27.01.2021 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Filtry do nawiewu to pikuś. Jeśli masz w pobliżu sąsiedztwo to skup się na filtrach do wywiewu. Jeśli dotychczasowe filtry były wystarczające to po co kombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts