Gość 26.11.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 kochane forumowicze będę miała kanalizację w 2006 roku!!! i to za 2 000 PLN do maja projekt a potem realizacja ale się ciesze, że nie kupowałam szamba pocieszcie się ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 26.11.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 BUUUUUUZIACZKI OGROMNIASTE !!!! A przynajmniej powiedz w jakiej okolicy !?I dlaczego się tak cieszysz ???PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 No i z czego się tak cieszysz, przecież wszyscy mamy kanalizę w drodze bo nikt przecież nie puści przez swoją działkę acha my mamy już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 26.11.2004 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 to byłam ja pierwsza na psychologu nie przypomina o logowaniu a buduję pod warsiawom, na południowym zachodzie pozdrawiam wszystkich, co już mają w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 26.11.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Iza .... znaczy się znasz kawał o Winertoooouuuuu.......i na tym zostańmy..... normalnistą rzeczą jest to że gmina nqasza ukochana bez nacisków zewnętrznych nigdy w życiu ( czytaj w "dupie" - gwara śląska ) nie wybuduje !!!PozdroJA jak się uda to zadzwoń !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 29.11.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 GRATULACJE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.11.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 A my nie mamy kanalizy w drodze, własciwie w ogóle jej nie mamy, a nawet nie wiemy, ktrórędy zamierzają ja puścić Na terenach nie nizinnych i w rozbudowywanych wioskach, wcale nie jest powiedziane, że kanaliza musi iść wszystkim za plotem Przyjmij też ode mnie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.11.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Prawie wszyscy jakoś mamy kanalizację w drodze. Bo jak nie w drodze to w "drodze". Gratulki z obniżenia kosztów utrzymania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 29.11.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 dziękuję kochani za gratulki mam nadzieję, że szmbo mnie ominie pozdrawiam Was gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts