lad1719517502 27.01.2021 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Dzień dobry, Mam działkę na terenie Krakowa , planuje na niej postawić dom, mam zapewnienia o mediach z Tauronu, z zakładu gazowego, ale mam problem z MPWIK. Dostałem informacje techniczna a w niej informacje o konieczności rozbudowy sieci którą to będę musiał rozbudować sam. Czy ten dokument będzie wystarczający aby złożyć go z pozostałymi w celu uzyskania pozwolenia na budowę domu? Chciałbym rozbudowę sieci prowadzić równolegle z budową domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 27.01.2021 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) O ile te wymagania nie będą przez widzimisię urzędnika to tak wystarczy.Ja miałem identyczną sytuację i dostałem pozwolenie na budowę, sieć rozbudowałem gdzieś w okolicach czasowych SSO. edyta:Ale tę przyszłą sieć masz wyrysowaną w projekcie w PZT? Edytowane 27 Stycznia 2021 przez giman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts