AVID 12.12.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 BECKERS na zewnątrz ma tylko jedna wade trzeba malować 3 razy i nie jest tak śnieżno biały ale podobno trwaly powiem za 5 lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.08.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Avid, skuszona Twoją kuchnią w wątku z kuchniami angielskimi, chciałam zobaczyć więcej, a tu tylko zdjęcie elewacji Elewacja pięknie się prezentuje, ale mnie strasznie ciekawią wnętrza, na pewno świetnie urządzone!!! Trochę kolorów już było widać przy kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 05.08.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Może coś się da zrobić i poszkukam czegoś .Tak mówiąc nawiasem to mój cały dom był obfotografowany przez "Dobre wnetrze" czy jakoś tak więc sam będę musiał poszukać w necie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 05.08.2009 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 http://www.project-art.pl/index.php?action=rel&okrel=d1 Na tej stronie coś się znajdzie z mojego domu:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DP1982 06.08.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Cudowne wnętrza!!!Bardzo gustownie urządzone!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 11.08.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Rumienię się:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baranki 09.10.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 AVID, a jest szansa na kontakt do firmy, która robiła Ci meble kuchenne? Będę bardzo bardzo wdzięczna. Kuchnia przepiękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 09.10.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Wysłałem kontakt na priv:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego WieczoruPrzyniesie Ci spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego NarodzeniaŻyje własnym pięknem,A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinęPomyślnością i szczęściem.Najpiękniejszych Świąt Bożego NarodzeniaNiech spełniają się wszystkie Twe marzenia.http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 12.11.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Coś mało tu właściciel zagląda, ale może uda mi się coś dowiedzieć? Chciałam spytać o umywalkę w łazience zielonej, czy to Kerasan czy jakaś inna firma? Jaka bateria w zielonej? Jaka kabina w zielonej? Jaki panel prysznicowy w zielonej? Jaka bateria umywalkowa w niebieskiej? Przepraszam że tyle pytań, ale bardzo mi się wszystko podoba. Miałabym więcej pytań, ale mi głupio o tyle rzeczy pytać więc zostawię sobie na inny czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 31.01.2013 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 KasiuC79 To prawda dawno mnie tu nie było ale się poprawię;)Martwi mnie tylko dlaczego nie wdać ani jednej fotografi ale to chyba pytanie do admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts