Mar1984 29.01.2021 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Witam!! Jestem tu nowy i prosze o porade. Latem nakryłem dach papa 2.2mm zbrojona wloknem i na poczatku zimy zaczeli mi robic dach i nabili kotrałaty na pape. Pszyszedł deszcz i wielu miejscach przeciekało. Czy pod blacha beda male zkropliny i sobie głowy nie zawracac czy uzyc jakis inpregnat do papy. Poddasze bedzie mieszkalne i welna ocieplane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertJG 30.01.2021 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Jeśli przybili zwykłymi gwoździami to nie ma się co dziwić. Przedziurawiona papa będzie przeciekać. Nie zaimpregnujesz wszystkich dziur bo to nierealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mar1984 30.01.2021 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Co w takim wypadku zrobic? Wiekszasc bije gwozdzie i potem kryja blacha. Zastanawia mnie jakie sa skropliny bo jezeli sa nie duze do odparuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts