rhadrys 27.11.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Jak fachowo określa się suporex i z czego najczęściej się buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 27.11.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Beton komórkowy (w skrócie BK). Na drugą część pytania nie dostaniesz jednoznacznej odpowiedzi - chyba, że ktoś takie rzetelne badania np. w skali kraju robił. "Każda pliszka swój ogon chwali..." Poszukaj we wczesniejszych dyskusjach, wiele tego... P.S. Ja zbudowałem z BK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 27.11.2004 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Jak fachowo określa się suporex i z czego najczęściej się buduje? To jeśli juz chcesz to określać fachowo, to SIPOREX, nie suporex, suporeks ani suporek J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirtex1 27.11.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Informacji na temat siporeksu( beton komórkowy) jest bardzo dużo.sprawdz np. http://www.beton komórkowy. Materiał zdrowy( ale biały),ciepły i wdzięczny w obróbce. Jeżeli masz kasę to kupuj Ytonga lub szukaj rodzimej odmiany np. Fealbet, Goszkowiceczy Solbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 27.11.2004 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Albo beton komórkowy robiony w Ytong Ostrołęka (niektórzy mówią na to "półytong") - bloczki równiutkie, jednakowe - przyjemnie z takich klocków budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Ja wybudowałam dom z BK na pióro wpust z Rurki. Na ściany działowe kupiłam też Solbet, ale nie byłam z niego zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 29.11.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 dlaczego nie bylas? co z Solbetem bylo nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts