Chris11 02.02.2021 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Przeszukałem forum i nie znalazłem pasującego tematu, więc chciałem zapytać o przeniesienie włącznika światła z lewej strony otworu na drzwi na stronę prawą.O ile samo przeniesienie już wykonałem to nie wiem co zrobić ze starym gniazdkiem? Mogę to bez obaw zaślepić i docelowo zatynkować? Jeśli tak to czym wypełniać taką dziurę? W końcu w środku są kostki połączeniowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.02.2021 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Są zaślepki do późniejszego zagipsowania https://www.leroymerlin.pl/elektrycznosc/instalacje-elektryczne/puszki-elektryczne/oslona-60-elektro-plast,p66495,l1067.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chris11 02.02.2021 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Zaślepki to ja znam, ale boje się, że będą na tyle luźne, że w trakcie "użytkowania" tynk się wykruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.02.2021 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Nie bój się. Nie będziesz dłubać to nie wypadną.Nie są luźne a tynk trzyma się starego tynku dookoła otworu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts