virtual 02.02.2021 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Mam stan surowy zamknięty, hydraulik kładł właśnie instalacje wod-kan. Jedną z rur, która była zalana chudziakiem trzeba było rozkuć i nieco przesunąć. Mam teraz dziurę w chudziaku 20x40cm. Czy wystarczy jak zasypię tę dziurę gruzem czy powinienem tam wylać beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 02.02.2021 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Mam stan surowy zamknięty, hydraulik kładł właśnie instalacje wod-kan. Jedną z rur, która była zalana chudziakiem trzeba było rozkuć i nieco przesunąć. Mam teraz dziurę w chudziaku 20x40cm. Czy wystarczy jak zasypię tę dziurę gruzem czy powinienem tam wylać beton? A był tam gruz? zrób chudą zaprawę(piach cement woda) albo kup w worku najtańszą gotową zaprawę na posadzkę - rozrób i wypełniając zatrzyj nawet deską powstałą dziurę. Czy czegoś czego nie widać nie może być estetyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
virtual 02.02.2021 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Dzięki za odpowiedź.Ale to rozumiem, że muszę mieć temperaturę ponad +5 stopni, żeby betonować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 03.02.2021 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Musisz miec powyżej "0" aby woda nie zamarzła, bo inaczej zamarznie, a nie zwiąże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bestgoodd8 19.02.2021 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 became a searcher,wanting to discover who i was and what made me precise. my view of myself turned into changing. i desired a stable base to start from. i commenced to resist3 stress to behave in ways that i didn’t like any greater,and i used to be delighted by who i in reality become. i got here to feel a good deal extra sure that no one can ever take my region.https://www.bestgoodarticle.comevery of us holds a completely uniqu area within the international. you are unique,irrespective of what others say or what you may think. so forget about approximately being replaced. you may’t be. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts