jacol35500 03.02.2021 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Witam wszystkich.Natknąłem się ostatnio na informację, jakoby do taniej poziomicy typu Hilda czy Deko z aliexpress, można dokupić detektor. Można by wtedy używać takiego zestawu w dzień przy słonecznej pogodzie i mieć przyzwoity zasięg. Zacząłem zgłębiać temat, gdyż niedługo ruszam z murowaniem ścian (własnoręcznie). Z tego co wyczytałem, aby detektor wykrywał wiązkę lasera, musi ona być rzucana z odpowiednią częstotliwością. Natomiast w.w. chińczyki, nie mają opcji ,,mrugania,,. Kusi mnie wizja skompletowania niwelatora laserowego w cenie do 500zł, jednak z tego co wyczytałem, nic z tego nie wyjdzie. Macie w tym temacie jakieś doświadczenia?Może ewentualnie ktoś mógłby mi polecić tani niwelator laserowy godny polecenia? Przy fundamentach używałem optycznego, jednak nie zawsze mam na budowie drugą osobę do pomocy. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4rt 22.03.2021 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 firecore wersja 93 lub 94. Ja kupiłem 94. 93 ma możliwość pracy pod zasilaniem z ładowarki(tego się dowiedziałem po zakupie ) . Jest sporo testów na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts