drakonia123 03.02.2021 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 (edytowane) Witam, przymierzam się do wymiany pieca- smieciucha, który jest uciążliwy, ma nieszczelne drzwiczki i leci dym, wiec dość niebezpiecznie. Stara pojemna instalacja na około 250l wody, 50% rur ma rozmiar 2 cali reszta 3/4, grzejniki 3 żeliwne po 25 żeberka, 3 aluminiowe 20 żeberek, jeden płytowy 2500wat i ostatni 1300 wat. Dom częściowo ocieplony, dach 25cm, ściany szczytowe 12cm, multiporu? od wewnątrz, okna 3 szybowe wszystkie. Tak, kocioł mam wybrany, Bosch gc9000iw tylko grzanie grzejników i pytanie, co trzeba jeszcze dokupić oprócz przerobienia z układu otwartego na zamknięty. Edytowane 3 Lutego 2021 przez drakonia123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnonimowyAlkoholik 03.02.2021 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 (edytowane) Witam, przymierzam się do wymiany pieca- smieciucha, który jest uciążliwy, ma nieszczelne drzwiczki i leci dym, wiec dość niebezpiecznie. Stara pojemna instalacja na około 250l wody, 50% rur ma rozmiar 2 cali reszta 3/4, grzejniki 3 żeliwne po 25 żeberka, 3 aluminiowe 20 żeberek, jeden płytowy 2500wat i ostatni 1300 wat. Dom częściowo ocieplony, dach 25cm, ściany szczytowe 12cm, multiporu? od wewnątrz, okna 3 szybowe wszystkie. Tak, kocioł mam wybrany, Bosch gc9000iw tylko grzanie grzejników i pytanie, co trzeba jeszcze dokupić oprócz przerobienia z układu otwartego na zamknięty. Dostałem zadyszki przy czytaniu... Masz tu wyżej z interpunkcją, jeżeli Ci znaków na klawiaturze brakuje, to tu masz do skopiowania na przyszłość: , . - : ; Edytowane 3 Lutego 2021 przez AnonimowyAlkoholik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 03.02.2021 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 wymienić wkład kominowy, do kondensatu odpływ do kanalizacji, można podpiąć czujnik temp. zewnętrznej albo sterownik pokojowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts