Daniello1979 03.02.2021 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Witam chciałbym kupić młot udarowy do amatorskiego użytkowania co byście polecili w przedziale cenowym między 170 - 250zł? Młota używać będę głównie do wiercenia oraz czasami do cięższych prac typu skuwanie oraz kucie itp. Prace te będą wykonywane sporadycznie po prostu w miarę potrzeby. Nadmienię że mój poprzedni młot Dedra poległ po około 15 latach takiego właśnie użytkowania i pewnie jeszcze by służył gdyby nie brak umiejętności kolegi który nim pracował ale trudno muszę kupić nowy i tyle dlatego zwracam się do Was o pomoc w wyborze co byście polecili. Jak wspominałem wyżej mam do wydania maksymalnie 250zł i nic więcej więc powyżej tej kwoty proszę nie proponować nic pozdrawiam i czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emtebe 03.02.2021 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 To ma być młotowiertarka czy wiertarka udarowa? Jakiej mocy udaru oczekujesz? Najlepiej polować na promocję lub akcje, np. Amazon miał w październiku promo na Boscha i młotowiertarka z serii professional GSB 13 RE była po 190 zł.W Lidl masz praktycznie co chwilę promo na ich młot udarowy PBH 1500 F6 za 199, a zdarza się za 149, za tyle kupiłem, raz użyłem i mogę powiedzieć, że działa. Za 250 to cuda nie kupisz , ale może się udać, że coś dobrego trafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emtebe 18.02.2021 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Może się przyda. W Tesco trwa promocja na elektronarzędzia Reikel. Nie wiem co to za cudo, ale jest wiertarka udarowa za 75 zeta, więc w budżecie ci się łapią 3 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emtebe 22.06.2021 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Na amazon.de Bosch Professional wiertarka udarowa GSB 13 RE za 41€ + przesyłka do wyhaczenia. https://www.amazon.de/-/pl/dp/B000EBN174?language=pl_PL&tag=pepperpl09-21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 19.04.2023 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 W tej cenie mogę Ci polecić markę Higo, budżetowe elektronarzędzia, które na pewno posłużą długo przy domowych pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts