budowaaa 03.02.2021 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć,Posiadam działkę na której mam zrobioną służebność przechodu i przejazdu na jej 4m dla innej działki. Czy mogę na terenie którym jest objęta służebność postawić skrzynkę z prądem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDWJ 03.02.2021 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć, Posiadam działkę na której mam zrobioną służebność przechodu i przejazdu na jej 4m dla innej działki. Czy mogę na terenie którym jest objęta służebność postawić skrzynkę z prądem? Jeśli tym sposobem zawęzisz służebność to nie masz prawa. Jeśli od tej strony masz mieć tylko "drzwiczki" to kwestia tego czy służebność jest do wyłącznego korzystania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruhh 16.03.2021 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 a energetyka nie zgadza się zeby przeciągnać te 4 metry i postawić skrzynke u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts