Agnieszka2021 04.02.2021 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Kochani jak w temacie jakie okna polecacie dostałam kilka ofert w związku z moim planem wymiany okien i otrzymałam oferty na: Salamder BluEvolution 82 PERFECTHERM DRUTEX IGLO 5 CLASSIC Aluplast 7000 STD stad tez moje pytanko do formowaczów, które wybrać ? Będę wdzięczna za sugestie w tej materii Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 04.02.2021 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Nie podałaś producentów, a jedynie nazwy profili. To praktycznie nic nie mówi. Salamander ma dobre noty, ale jakie to będzie okno zależy od producenta (co mu wyjdzie). Także uzupełnij opis - może uda się cokolwiek podpowiedzieć. Ps. Skup się na wyborze dobrego wykonawcy końcowego. Od właściwego doboru stolarki i montażu zależy równie dużo jak od okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 13.02.2021 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Polecamy te, które są montowane przez najdokłądniejszą ekipę monterską.Wybor profili, czy producenta jest sprawą drugorzędną. Już ważniejszy rodzaj okuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 13.02.2021 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Polecamy te, które są montowane przez najdokłądniejszą ekipę monterską. Wybor profili, czy producenta jest sprawą drugorzędną. Już ważniejszy rodzaj okuć. Pozwolę się nie zgodzić. Owszem. Montaż to bardzo ważna sprawa. Jednak producent okien (a nie profili czy okuć) to podstawa dobrego produktu. Niby ten sam profil ale stal można włożyć różnej grubości. Niby "te same" okucia a jednak gęstość ryglowania czy sposób okuwania zupełnie inny. Można to różnie zgrzać, lepiej lub gorzej oszklić, odmiennie przykręcić wzmocnienia do profili PVC i wiele innych detali. I dlatego takie okno "na profilu X z okuciami Y" u jednego jest super a u innego przecieka i przewiewa przy lekkiej mżawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian232 24.04.2023 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 (edytowane) Zastanawiam się nad zakupem nowych okien oraz drzwi, czy możecie mi polecić jakiś sprawdzoną firmę w Szczecinie, która będzie mi w stanie pomóc? Znajomy polecił mi sprawdzić ofertę firmy - Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.04.2023 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 Zastanawiam się nad zakupem nowych okien oraz drzwi, czy możecie mi polecić jakiś sprawdzoną firmę w Szczecinie, która będzie mi w stanie pomóc? Oczywiście: salon MS na ul. Gdańskiej lub salon Vetrex -Winlux. Nie dziękuj, nie musisz robić korekty swojego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts