Markus99 04.02.2021 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Witam, stoję przed wyborem materiału na ściany. Dom murowany, parterowy, 130m2. Zastanawiam się co będzie najlepszym wyborem, moje typy to ceramika lub keramzyt. Co się lepiej spisze? Przede wszystkim interesuje mnie jakość materiału.Których producentów byście polecili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 04.02.2021 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Witam, stoję przed wyborem materiału na ściany. Dom murowany, parterowy, 130m2. Zastanawiam się co będzie najlepszym wyborem, moje typy to ceramika lub keramzyt. Co się lepiej spisze? Przede wszystkim interesuje mnie jakość materiału. Których producentów byście polecili ? Pływasz i czeka Cię jeszcze mnóstwo nauki, dla własnego dobra. Zabije Ci ćwieka i powiem, że najlepszym "pustakiem" ale pełnym jest silikat Dlaczego tak ? O to jest pytanie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts