cycu_66o2.pl 05.02.2021 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Witam mam pytanie przymierzam się do ocieplenie mieszkania, mieszkanie jest narożne na 3 piętrze w 15 piętrowym wierzowcu, jest on z 74r wybudowany z wielkiej płyty i chcę ocieplić styropianem. Jak myślicie czy ocieplenie 8cm styropianu grafitowego wystarczy ? Wielka płyta 30 cm plus 8 styropianu czy w mieszkaniu będzie ciepłej jeżeli ocieple tylko moje mieszkanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 05.02.2021 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ociepla się od zewnątrz, jak to sobie wyobrażasz wykonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cycu_66o2.pl 06.02.2021 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Ociepla się od zewnątrz, jak to sobie wyobrażasz wykonać? Na około mieszkania mam balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 06.02.2021 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Na około mieszkania mam balkon To masz przyczynę wychłodzenia. Swoją drogą chciałbym zobaczyć fotkę takiego bloku z jednym ocieplonym mieszkaniem. Jakieś zgody będziesz musiał mieć, spółdzielni lub zarządcy budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cycu_66o2.pl 06.02.2021 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 To masz przyczynę wychłodzenia. Swoją drogą chciałbym zobaczyć fotkę takiego bloku z jednym ocieplonym mieszkaniem. Jakieś zgody będziesz musiał mieć, spółdzielni lub zarządcy budynku Pozwolenie mam tylko warunek jest taki ze kolor tynku musi być taki sam . Pytanie było czy 8 cm wystarczy i zwiekszy się komfort cieplny w mieszkaniu ? Masz może wiedzę na ten temat ? Zdjęcie mógł bym wstawić ale chyba tu się nie da albo nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 08.02.2021 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Oczywiście , że zwiększy komfort cieplny , na pewno nie będzie tak zimno jak również nie będzie tak gorąco latem.Szkoda tylko że jak kompleksowo podejmą się ocieplenia budynku to Twoje ocieplenie zostanie usuniete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cycu_66o2.pl 15.02.2021 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Oczywiście , że zwiększy komfort cieplny , na pewno nie będzie tak zimno jak również nie będzie tak gorąco latem. Szkoda tylko że jak kompleksowo podejmą się ocieplenia budynku to Twoje ocieplenie zostanie usuniete. A nie mogą wtedy dołożyć ocieplenia ? To jest wieżowiec 15 piętrowy to nie wiem czy szybko takie ocieplenie zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 15.02.2021 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Niestety, nikt po wygranym przetargu nie weźmie za to odpowiedzialności. Przetarg zapewne obejmie usunięcie takich rzeczy i utylizację. Zawsze tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts