Tagloo 05.02.2021 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Witam, mam pytanie odnośnie okien z firmy Bogdański, ponieważ szukam do nowobudowanego domu i oni zrobili mi najlepsza ofertę, tylko ze bardzo mało opini jest na temat ich okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.02.2021 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Witam, mam pytanie odnośnie okien z firmy Bogdański, ponieważ szukam do nowobudowanego domu i oni zrobili mi najlepsza ofertę, tylko ze bardzo mało opini jest na temat ich okien. najlepsza, w sensie.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tagloo 05.02.2021 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Najlepsza to znaczy za profil 7 komorowy, 3 szyby, ciepla ramka ogólnie to co oferują inne firmy, oni są tansi o ok 10 tys na calosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 06.02.2021 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 oni są tansi o ok 10 tys na calosci I co? Myślisz, że wynika to z tego, że prowadzą działalność charytatywną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tagloo 06.02.2021 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Nie wiem, może tak jest, po co wogole taki komentarz? Oczekiwałem odpowiedzi od użytkowników tych okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.02.2021 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 O odpowiedzi użytkowników będzie ciężko, a nawet jeśli, to co przeczytasz: jeden napisze że jest ok, inny nie. I nie wiesz czy to traf, czy powtarzalność. W google opinie mają raczej dobrą średnią, chociaż ich treść pozostawia trochę do życzenia. Przeglądam ich stronę: minus za posługiwanie się cyframi: podają szerokość okna po złożeniu, a ogólnie przyjęte jest że podaje się głębość profili. To tak jak kiedyś podawano Ug zamiast Uw. Taki mały chwyt marketingowy. Poza tym nic ciekawego, żadnych konkretów - sucha "papka marketingowa". Każdy może napisać identyczną i będzie prawdą. Żadnych badań,przykładowej deklaracji właściwości użytkowych, informacji technicznych czy choćby wzoru gwarancji. Podobnie na fb. Próżno szukać realizacji potwierdzających fachowy i dobry montaż. Praktyczne same grafiki z katalogów. Ot, takie uwagi. Nie ma wymogów publikowania czegokolwiek, ale jak są to jest miło dla fachowca szukającego konkretów. A co do oferty: nawet 20% różnicy w cenie między porównywalnymi produktami to przepaść cenowa i praktycznie się nie zdarza. A świadczy bardziej o istotnie różniącym się zakresie oferty: różne rozwiązania techniczne, uboższe wersje, doposażenie stolarki, kompletnie różny zakres montażu itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tagloo 06.02.2021 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 A mógłbym jakis kontakt prywatny do Pana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts