Luśka 23.08.2002 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2002 Przeżyłam dziś mały szok. Chciałam złożyć poważne zamówienie na kilkanaście drzwi Porty, które sobie oglądałam i w katalogach i na targach. Jak się okazało przy konktretnej rozmowie, drzwi z szybkami (nota bene cały urok tych drzwi, to własnie te szybki)firma sprzedaje ... bez szybek. Pan powiedział: wezwie sobie Pani szklarza, to sie ucieszy, ze będzie miał tyle roboty! Drugi kwiatek: drzwi do garderoby robią tylko białe. I nie ma możliwości dostać w innym kolorze. Ludzie i kto tu mówi o kryzysie w tym kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 23.08.2002 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2002 A by się wydawało, że taka dobra firma i do tego taka fajna strona i do tego centrala tak blisko Gdyni. Powiem Ci szczerze że trudno w to uwierzyć. Rozumiem, że znasz stronę w internecie. Jeśli na www są z szybkami to może dealer jest do niczego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 23.08.2002 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2002 Ford robił tylko czarne samochody i zbyt miał jak cholera. Nie bawił się w kolory. Białe drzwi do garderoby - co za problem weźmiesz pędzel lub malarza i po krzyku - kolor jaki chcesz.Co do szklarza to myślę, że te szybki są po prostu drogie - na rynku recesja, trzeba zjechać ceną więc się wyrób odchudza. Gorzej jak wyrób wpadnie w anoreksję. A może ten dystrybutor ma cichą umowę ze szklarzem i działkę od niego. Był taki film - jeden smarkacz szyby wybijał a szklarz zaraz się pojawiał i szyby wstawiał. Może tu jest tak samo - tworzenie nowego rynku.Tak na poważnie to bym to zgłosił do firmy jako reklamację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2002 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2002 Nie jestem wprawdzie na tym etapie jeszcze, ale się rozglądam i zauważyłam, ze drzwi do garderoby są tylko biale, co mnie bardzo zdziwiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2002 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2002 a co do szybek-to dziadostwo po prostu. takie drzwi bez szybek to kupowalam na jakiejś promocji za grosze. i rozumiem, ze mogą być bez szybek, ale firma ktora się tak reklamuje nie powinna sprzedawac niepełnego produktu, chyba, że klient sam życzy sobie bez nich.ja też uważam-za dobrze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro269 23.08.2002 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2002 A to ci kwiatuszek, mysle ze chyba dystrybutor cos kreci. W poniedzialek zamawialem komplet drzwi Port (Toledo), wszystkie z szybkami-niebylo problemu. Jedynie czas oczekiwania to ponad 6 tygodni.Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 23.08.2002 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2002 Dzięki Wam wszystkim za komentarze. Też moje podejrzenie pada głównie na dystrybutora - spróbuję może w innym punkcie. Ten był dobry, bo chciałam tam także zamówić okna (mam ich całe mnóstwo, niestety, + 8 połaciowych) i drzwi wejściowe, no i dobrać przede wszystkim "na żywo" kolory, żeby nas potem zęby nie bolały. A tak, to stracili klienta! Nie martw się Kodi - Gdynię i okolice i tak lubię!!! Co do garderoby, to w sypialni jeszcze by mi ta biel tak nie przeszkadzała, ale w holu, gdzie kolorystyka raczej z bielą nie będzie miała nic wspólnego byłaby to biała plama. Prawie, jak na honorze! Malowania chyba się nie podejmę, raczej zrobię drzwi przesuwane. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaN 23.08.2002 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2002 Luśka, dwa lata temu kupowałam drzwi Porta do mieszkania, owszem szybek w standardzie nie było, ale można je było domówić ... za darmo . Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 24.08.2002 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2002 No to Madziu masz pewno duży wdzięk i urok osobisty! Gratuluję Sprawdziłam jeszcze raz na stronie Porty i faktycznie robią z szybkami, a dodatkowo drzwi garderobiane mogą być w 3 kolorach: biały, szary (popielaty) i brąz. Nie tracę więc nadziei, że będę musiała wybrać czarnego Forda! A propos, widocznie Forda odchodząca klientela też zmusiła do wprowadzenia pełnej gamy kolorów. Ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miazgociąg 24.08.2002 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2002 Ja osobiście rezygnuję z Forda a nad drzwiami Porta też się poważnie zastanawiam .Dwa lata temu kupowałem drzwi ,chciałem by miały regulowaną ościeżnicę to był dopiero problem.Po 7 tygodniach zamiast Porty kupiłem innego producenta .Zrezygnowałem też z ościeżnic gdyż w czasie oczekiwania obejrzałem takie drzwi u znajomych .Biel ościeżnicy miała inny odcień od bieli drzwi a na dodatek ościeżnica cała się rozłaziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts