biku11 10.03.2021 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 własnie nie wiem jak to jest z tym odpowietrzeniem mi się wydaje że nie są odpowietrzone te pętle. instaltor twierdzi ( dziś z nim rozmawiałem) że nie ma potrzeby odpowietrzania.że w rotametrach powinno być powietrze . nie wiem chyba muszę z jakimś innym hydraulikiem się skontaktowac by zerknął swoim okiem.Powietrza w rotamerach jest ponad 1/3 u kolegi który ma identyczne rotamery jest w całości wypełnione wodą. dodatkowo podłoga wg mnie słabo grzeje . wg tremometrów na wyjściu cały czas pokazuje około 50 stopni (rurka jest gorąca) na powrocie 29 stopni. Napewno zgłosiłem juz wymianę tego zaworu 3d i instalattor zaproponował 2,3 kvs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biku11 10.03.2021 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Pytajnick a czy możesz wrzucić zdj swojego rozdzielacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kondensat 10.03.2021 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Za mały zaproponowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tolo74 10.03.2021 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Powietrze w rotametrze będzie się z czasem mieszać z wodą i usunie.Inaczej musiałbyś cały rozdzielacz odwrócić do góry nogami -tym się nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biku11 11.03.2021 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 tylko też co dziwne w tym roku jakoś bardziej odczuwam że coś nie działa poprawnie z tą pogłogówką. Ustawiłem grzanie na maxa na podłógówce a temperatura dzisiaj spadła o 1,2 stopnia w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts