jebadeon 07.02.2021 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 (edytowane) Okolica obfituje w skoki napięcia. Strzeżonego Pan Bóg strzeże. Czy polecicie jakiś stabilizator napięcia lub UPS z tą funkcją doa) rekuperatorab) pieca gazowego CO? Upatrzyłem sobie stabilizator marki Volt Polska Moc znamionowa (ciągła) 1000 VA Częstotliwość napięcia zasilającego 50Hz Zabezpieczenie przeciążeniowe (zasilanie sieciowe) TAK (bezpiecznik) Dopuszczalna wilgotność 10 % RH ~ 90 % RH Dopuszczalna temperatura pracy 0 ~ 40 °C Napięcie wejściowe 140 – 260 VAC Napięcie wyjściowe 215 - 230 VAC Myślicie, że się nada? Osobny dla reku, osobny dla pieca. Pojęcia nie mam na co zwrócić uwagę. Będę wdzięczny za każdą uwagę. Edytowane 7 Lutego 2021 przez jebadeon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jebadeon 07.02.2021 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Mój piec: https://e-rbb.pl/technika-grzewcza/kotly-kondensacyjne/red-by-Termet-25-30Mój rekuperator natomiast to taki noname - można przyjąć, że nie będzie energooszczędny, ani zaawansowany technologicznie. Wentyluje 100m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Owczar 07.02.2021 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Reku ma grzałkę? Mam tego upsa, generalnie daje radę. Aczkolwiek ciężko mi powiedzieć czy wytrzymuje deklarowane obciążenia.U mnie opędza sieć, monitory, laptopa plus rolety - 2 na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts