Loczeski 07.02.2021 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Witam, Mam w planach zbudowanie toaletki. Aktualnie jestem na etapie projektowania, mniej więcej to co chcę osiągnąć jest widoczne na zdjęciu, mowa oczywiście o samym "biurku" bez lustra, które oczywiście będzie w przyszłości. Tak z grubsza: wymiary 100 na 50 cm. szkło hartowane 10-12mm, czyżby za grube? 2 szuflady Ok, wstępnie były plany aby wszystko zmontować z płyty meblowej, ale doszedł pomysł tego szkła,więc tutaj płyta raczej się nie sprawdzi (np. ze względu ze trzeba jakoś osadzić blat w ramie, dodatkowo waga samego blatu szklanego). Pytania: Jakie drewno użyć do samej ramy na blat szklany Jaką metodą łączyć takowe drewno Jaka grubość będzie zadowalająca Jakiś ciekawy pomysł na nogi ? Wiem ze najzwyklejsza formatka drewna sprawdzi się, ale może ktoś ma jakiś pomysł ? Na zdjęciu między szufladami jest raptem jedna dość cienka (na oko) przedziałka, czy to faktycznie może się sprawdzić przy dwóch szufladach patrząc z perspektywy montażu i mechanizmu przesuwnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts